O NAMA

Osnovna delatnost kompanije Yo1 Solutions je računarsko programiranje tačnije bavimo se izradom web i mobilnih aplikacija po želji klijenta.

Pored osnovne delatnosti Yo1 Solutions se bavi i kreiranjem celokupnog korporativnog identiteta za Vaš posao. Osmišljavanje prepoznatljivog znaka, adekvatna i savremena izrada vašeg web sajta, kreiranje promo materijala za web i print upotrebu kao i upravljanje društvenim mrežama.

Glavni zadatak korportivnog identiteta jeste da omogući firmama da steknu, poboljšaju i zadrže konkurentsku prednost. Korporativni identitet bio je poistovećivan sa vizuelnim pojavljivanjem firme u javnosti tj. sa njenim logotipom ili zaštitnim znakom. Danas, to čini njenu celokupnu komunikaciju sa potencijalnim klijentima. Pod korporativnim identitetom podrazumevamo potrebu da se ujednači standardizuje ono što jednu firmu čini jedinstvenom i jasno je izdvoji od konkurencije.

Ono što je novo kod nas jeste to da smo uplovili u vode internet bezbednosti i iz ove oblasti nudimo usluge konsaltinga.

Naši koraci

Kako mi radimo

01

Besplatne konsultacije

Želimo da se upoznamo sa vašim biznisom, potrebama i vidimo kako vam u procesu unapređenja poslovanja možemo pomoći. Konsultacije održavamo u prostorijama naše firme ili putem Zoom-a, Skype-a ili Teams-a.

02

Odabir i razvoj rešenja

Svaki biznis je jedinstven, kao i ljudi. Zato je naš cilj da upoznamo vas, vašu firmu i zajedno dođemo do pravog rešenja i unapređenja vašeg poslovanja. Preko samog razvoja marketing strategije, kreiranja web stranice do izrade namenskih softvera.

03

Fokus na rezultate

Na temeljima strategije gradimo čvrste stepenice uspeha. Zajedničkim zadovoljstvom gledamo kako se “magija dešava”.
top